Transportbilar

Vi säljer och hyr ut transportbilar

Hyrbil i Ludvika, Smedjebacken och hela Dalarna

Ledande på att hyra ut bilar i Dalarna

Hos oss kan du även hitta en hyrbil för olika former av transporter. Transportbilar, lastbilar, flyttbilar och minibussar – hos oss hittar du en hyrbil som passar alla typer av transporter. Vi hyr ut bilar till kunder i Ludvika, Smedjebacken och hela Dalarna

Våra duktiga säljare kommer att ta hand om dig med varm hand! Vi hyr ut transportbilar i mycket gott skick till bra leasingpriser. Vi är specialister på Mercedes Benz och Volkswagen, men hyr även ut transportbilar från andra bilmärken.

Här hittar du en hyrbil för alla behov

Oavsett om du ska flytta eller köpa stora möbler, behöver transportera produkter i stora mängder eller bara behöver lite extra hjälp för ditt företag, så har vi ett brett utbud hyrbilar där du hittar något som passar just dig.

Bland våra hyrbilar finns bland annat ett brett sortiment skåpbilar som är perfekta för flytt och distribution. Du kan också långtidshyra lastbilar – i ett dygn eller ett beroende på dina behov.

Alla våra hyrbilar är utrustade med ABS-bromsar och har självklart krockkudde på förarplatsen – det ska vara tryggt och säkert att hyra bil hos oss. Vi har ett brett sortiment av minibussar – med eller utan dragkrok.

Trygga och säkra hyrbilar i Ludvika och Smedjebacken

Bor du i Ludvika, Smedjebacken eller någon annanstans och är i behov av en transportbil för uthyrning? Välkommen att kontakta oss redan idag. Vi har Dalarnas bredaste utbud av hyrbilar. Vi kan underlätta dina transporter med en hyrbil till ett rimligt pris.

Hyr bil hos oss och effektivisera dina transporter