Transportbilar

Vi säljer och hyr ut transportbilar

Transportbilar Dalarna

Här kan du köpa transportbilar i toppskick

Mercedes Benz, Volkswagen – hos oss hittar du transportbilar i så gott som nyskick.

Har företagets verksamhet växt och du är i behov av en ny transportbil? Välkommen att kontakta oss. Du är självklart också välkommen till oss, där våra säljare kan hjälpa dig att hitta ett en bil som passar just dig. Vi har alltid brett utbud av transportbilar i mycket bra skick.

Transportbil i Dalarna – ett ekonomiskt alternativ

Vänd till dig oss när du eller ditt företag är i behov av en transportbil, men känner att ekonomin inte räcker fullt ut för att köpa en ny. Bra priser på kvalitetskontrollerade bilar, fullserviceavtal och bra garantier – det är oss du ska kontakta om du är i behov av transportbilar i Dalarna!

Orolig för finansieringen? Det behöver du inte vara! Vi har ett samarbete med banker och finansbolag och kan erbjuda såväl leasinglösningar som förmånliga avbetalningsplaner. Vi har transportbilar i ett flertal klasser i vår bilhall – du kommer säkert hitta något som passar dina och ditt företags behov.

Modern transportbil med mycket lastutrymme

Kompetent och vänlig serviceavdelning

Vi levererar transportbilar och andra fordon till såväl företag och privatpersoner. Vår erfarna och bilkunniga serviceavdelning kompletterar våra serviceorienterade säljare och hjälper till med service, underhåll under bilens hela livslängd. Som medlemmar i branschorganen Motorbranschens riksförbund och Biluthyrarna Sverige kan vi garantera våra kunder en stor trygghet.

Vid sidan av transportbilar så säljer vi och hyr ut även lastbilar och personbilar i ett flertal märken Vår hyrbilsverksamhet kan du läsa mer om här.

Välkommen att kontakta oss och låt oss bli din leverantör av transportbilar i Dalarna.

Ledande inom transportbilar i Dalarna